Girona Wedding Breakfast

Vine a la tercera edició del Girona Wedding Breakfast

El pròxim 11 de novembre, de 10:00 a 13:30 a Masia Can Dansa, celebrarem la tercera edició del Girona Wedding Breakfast! Estem molt contentes de l’èxit que està tenint aquest esdeveniment entre les núvies gironines i les parelles que s’han compromès però també entre els professionals del sector nupcial.

Només podem dir que els col·laboradors d’aquesta edició són senzillament genials. Alguns és la primera vegada que participen però molts ja han participat en les dues edicions anteriors, i no ens pot fer més il·lusió que decideixin repetir!

Al WEDDING PACK d’aquesta edició hi trobareu la revista Casar-se a Catalunya, descomptes a Selfpackaging, Light&Wood, Nummulit Jewels, Holapanda Coture, La Xurroneta, Sora Sushi, Enepe i Estàs Convidat.

Podreu provar els dolços japonesos de Dokis Foodies, i els pastissos, galetes i cakepops de Oh Mama Pastisseria, The Hayati Bakery i la Llaminera.

També sortejarem un xec valorat en 250€ en complements de núvia per la botiga Rosa Clarà de Girona, una lliga feta a mà de Julieta’s Gang i un 15% de descompte entre els assistents per Click Box.

Hotel Can Xiquet regalarà una estada als nuvis que celebrin el seu casament allà i Mas el Martí el muntatge de l’espai Chill Out.

La Música en viu la posarà Tu Música Events, que ens emocionarà com a la primera edició. Ganesha tornarà a assessorar sobre el viatge de noces i Abèlia i Mel sobre decoració floral. Arrels Produccions tornaran a capturar tots els moments del #gironaweddingbreakfast.

Col·laboradors de la tercera edició del Girona Wedding Breakfast:

Animació i photocall
Click Box
Xarran

Càtering, aperitius. food trucks i pastisseria
Sora Sushi Cocktail&Lounge
Linda Limón
Dokis Foodies
OhMamapastisseria
The Hayati Bakery
La Xurroneta
La Llaminera

Complements i joieria
Julieta’s Gang
Pajaritus
Enepe
Glow Secrets
Nummulit Jewels

Decoració i floristeria
Abèlia & Mel
Light & Wood

Espais
Can Dansa
Hotel Can Xiquet
Mas El Martí

Fotografia i Vídeo
Arrels Produccions

Invitacions i detalls de casament
Selfpackaging
Estàs Convidat

Música en viu
Tu Música Events

Revistes
Casar-se a Catalunya

Vestits
Rosa Clarà
Hopalanda Couture

Viatges
Ganesha

Wedding Planner
Silvia&More
Estàs ConvidatVeniu al Girona Wedding Breakfast
Us esperem el 26 d'Octubre a les 10 del matí a Masia Can Dansa!