Tercera edició del Girona Wedding Breakfast

La tercera edició del Girona Wedding brekafast, que va tenir lloc a Masia Can Dansa el passat 11 de novembre, va ser genial i no podíem acabar l’any sense explicar-vos-ho!

Com sabeu, el Girona Wedding Breakfast no és una fira nupcial convencional. El que fa únic i especial el Girona Wedding Breakfast és la rebuda que preparem per a les parelles, la música en viu, l’esmorzar, les olors, els colors, les emocions… tot està pensat, preparat i mimat perquè passeu un matí molt especial organitzant junts el vostre casament.

Un dels punts essencials que fan del #gironaweddingbreakfast un esdeveniment diferent és que comptem amb molt bons col·laboradors, amb els que treballem habitualment. El temps és molt necessari quan s’organitza un casament i la intenció del Girona Wedding Breakfast és facilitar-vos contactes de bons professionals, amb els que nosaltres treballem colze a colze als casaments. Són el nostre equip!

En aquesta edició vam parlar de les tendències de casaments per l’any vinent amb la Sílvia, de Silvia&More i de com establir i controlar el pressupost del casament amb la Cristina, d’Estàs Convidat. També vam parlar de decoració floral amb la Raquel d’Abèlia i Mel, de la música del vostre enllaç amb Tu Música Events i del viatge de noces amb Ganesha Travel.

Tots aquests ingredients fan que el Girona Wedding Breakfast sigui tan especial. El #gironaweddingbreakfast l’heu de viure! Mai tenim prou paraules per explicar el que sentim quan acabem, haureu de venir a la pròxima edició per sentir-ho!

Col·laboradors de la tercera edició del Girona Wedding Breakfast:

Animació i photocall
Click Box
Xarran

Càtering, aperitius. food trucks i pastisseria
SummumSublim
Linda Limón
Dokis Foodies
OhMamapastisseria
The Hayati Bakery
La Xurroneta
La Llaminera

Complements i joieria
Julieta’s Gang
Mr Pajaritus
Enepe
Glow Secrets
Nummulit Jewels

Decoració i floristeria
Abèlia & Mel
Light & Wood

Espais
Can Dansa
Hotel Can Xiquet
Mas El Martí

Fotografia i Vídeo
Arrels Produccions

Invitacions i detalls de casament
Selfpackaging
Estàs Convidat

Música en viu
Tu Música Events

Revistes
Casar-se a Catalunya

Vestits
Rosa Clarà
Hopalanda Couture

Viatges
Ganesha

Wedding Planner
Silvia&More
Estàs Convidat

Aquí teniu les fotografies que va fer Arrels Produccions de l’esdevenimentVeniu al Girona Wedding Breakfast
Us esperem el 26 d'Octubre a les 10 del matí a Masia Can Dansa!