Tercera edició del Girona Wedding Breakfast

La tercera edició del Girona Wedding brekafast, que va tenir lloc a Masia Can Dansa el passat 11 de novembre, va ser genial i no podíem acabar l’any sense explicar-vos-ho!

Com sabeu, el Girona Wedding Breakfast no és una fira nupcial convencional. El que fa únic i especial el Girona Wedding Breakfast és la rebuda que preparem per a les parelles, la música en viu, l’esmorzar, les olors, els colors, les emocions… tot està pensat, preparat i mimat perquè passeu un matí molt especial organitzant junts el vostre casament.

Un dels punts essencials que fan del #gironaweddingbreakfast un esdeveniment diferent és que comptem amb molt bons col·laboradors, amb els que treballem habitualment. El temps és molt necessari quan s’organitza un casament i la intenció del Girona Wedding Breakfast és facilitar-vos contactes de bons professionals, amb els que nosaltres treballem colze a colze als casaments. Són el nostre equip!

En aquesta edició vam parlar de les tendències de casaments per l’any vinent amb la Sílvia, de Silvia&More i de com establir i controlar el pressupost del casament amb la Cristina, d’Estàs Convidat. També vam parlar de decoració floral amb la Raquel d’Abèlia i Mel, de la música del vostre enllaç amb Tu Música Events i del viatge de noces amb Ganesha Travel.

Tots aquests ingredients fan que el Girona Wedding Breakfast sigui tan especial. El #gironaweddingbreakfast l’heu de viure! Mai tenim prou paraules per explicar el que sentim quan acabem, haureu de venir a la pròxima edició per sentir-ho!

Col·laboradors de la tercera edició del Girona Wedding Breakfast:

Animació i photocall
Click Box
Xarran

Càtering, aperitius. food trucks i pastisseria
SummumSublim
Linda Limón
Dokis Foodies
OhMamapastisseria
The Hayati Bakery
La Xurroneta
La Llaminera

Complements i joieria
Julieta’s Gang
Mr Pajaritus
Enepe
Glow Secrets
Nummulit Jewels

Decoració i floristeria
Abèlia & Mel
Light & Wood

Espais
Can Dansa
Hotel Can Xiquet
Mas El Martí

Fotografia i Vídeo
Arrels Produccions

Invitacions i detalls de casament
Selfpackaging
Estàs Convidat

Música en viu
Tu Música Events

Revistes
Casar-se a Catalunya

Vestits
Rosa Clarà
Hopalanda Couture

Viatges
Ganesha

Wedding Planner
Silvia&More
Estàs Convidat

Aquí teniu les fotografies que va fer Arrels Produccions de l’esdevenimentThis error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Veniu al Girona Wedding Breakfast
Us esperem el 26 d'Octubre a les 10 del matí a Masia Can Dansa!