Girona Wedding Breakfast - Maig 2017

Segona edició del Girona Wedding Breakfast

El passat 27 de Maig vam tornar a esmorzar amb 12 núvies i, igual que la primera edició, va ser un matí molt i molt especial. Aquesta segona edició la vam celebrar a l’ERAM, un espai més ampli del que vam disposar l’edició anterior, i que va permetre als col·laboradors poder presentar millor el que tenien preparat per les núvies i parlar amb elles tranquil·lament per tal d’oferir-los-hi un tracte més proper i personal.

L’essència i el que fa especial el Girona Wedding Breakfast és precisament aquest ambient tan agradable que es crea esmorzant i parlant amb els proveïdors, les altres núvies, etc. No es tracta d’una fira on surts amb mil papers, dossiers i catàlegs que quan arribes a casa no saps per on començar a mirar. Com a bones organitzadores de casaments i d’esdeveniments, la Sílvia i jo seleccionem els col·laboradors curosament per tal de no fer-vos perdre el temps, tan necessari quan s’organitza un casament, i facilitar-vos una mica la cerca de proveïdors pel vostre gran dia. A més, molts dels col·laboradors ofereixen packs especials per a les núvies que hi assisteixen!

Saps aquell moment tan màgic que et carrega d’energia i sents unes ganes poderoses de fer i crear? L’instant en què penses: “Així vull que sigui el nostre casament”. Aquell segon que se t’eriça la pell imaginant com serà, amb quina cançó entraràs, quina cara farà la teva parella, la vostra família, els vostres amics… al veure’t avançar cap a l’altar! Tota aquesta barreja de sentiments és el que van sentir les núvies després del #gironaweddingbreakfast i és per això que no volem deixar d’organitzar aquest esdeveniment tan bonic.

En aquesta segona edició, Abèlia i Mel va fer la decoració floral tan genial que podeu veure a les fotos. La Beatriz Natmar va assessorar a les núvies sobre tocats i complements, i se’ls van poder emprovar. Tenim moltes ganes de veure les núvies del club del #gironaweddingbreakfast amb algun dels tocats, corones o diademes de la Bea! L’Eduard, de Palau Càtering, va parlar de com escollir un càtering, quan fer la prova del menú i va respondre preguntes de les núvies. Vam poder menjar deliciosos cupcakes de Oh Mama Pastisseria i un pastis de Massinis. Nummulit ens va ensenyar les seves joies personalitzades i va sortejar una peça entre les assistents. The Click Box i Espejofotomaton van presentar-nos dues genials idees pel photocall i la festa del casament que, com podeu veure a les fotos, va causar furor entre els nuvis assistents! La Clara de Wood&Love va mostrar els seus cartells de fusta fets a mà i totalment personalitzables.

Dins la carpeta amb informació pràctica que els hi vam entregar a les núvies, hi havien les revistes de Casar-se a Catalunya i Revista Novias, per inspirar-les, i un descompte per la web de Selfpackaging, la Xurroneta, Enepe Zapatos, Mas el Martí i Masia Can Dansa. I per endolcir l’esmorzar, també les vam obsequiar amb un potet de mel.

I repetint assistència, no podien faltar les lletres de fusta de Light&Wood, que enamoren a totes les parelles i Arrels Produccions, que són els que han fet les magnífiques fotos de les dues edicions i el vídeo de la primera.

Núvies 2019… us esperem el novembre!Veniu al Girona Wedding Breakfast
Us esperem el 26 d'Octubre a les 10 del matí a Masia Can Dansa!