Quarta edició del Girona Wedding Breakfast

El passat 10 de Març, ens vam endinsar en una carretera envoltada de boscos i camps per arribar a un oasi de bellesa i pau, una vila paladiana que et transporta a un altre temps. La quarta edició del Girona Wedding Brekafast va ser a l’Hotel Casa Anamaria. Un palauet al mig de la província de Girona, envoltat de boscos i prats.

El camí que porta a l’hotel és tota una experiència, preparant a qui hi ha d’arribar per viure sensacions indescriptibles i moments màgics. Us imagineu els vostres convidats fent aquest camí, ansiosos per veure i viure el vostre “Sí, vull!” ?

Timming del #gironaweddingbreakfast

La Sílvia va parlar amb les parelles sobre les tendències de casaments d’aquest any, van parlar de la decoració, de la papereria, dels vestits, etc. Sempre ens recorda que les tendències no són per seguir-les al peu de la lletra, sinó per inspirar-nos, i que no heu d’oblidar mai donar-li el vostre toc personal al casament, que expliqui una mica la vostra història.

La Cristina els hi va donar les claus de com establir i controlar el pressupost del casament. Quines són les partides a les quals hem de destinar més pressupost? Com hem de gestionar els pagaments? I si volem contractar massa coses? Ella les organitza amb “les imprescindibles”, “les importants” i “les secundàries” i així podeu tenir una imatge global del que heu de contractar, del que podeu contractar i del que potser contractareu.

També vam parlar de decoració floral amb l’Eduard de Flors La Guarda, de com escollir el fotògraf del vostre casament amb Photografeel i del viatge de noces amb Ganesha Travel.

Sabíeu que passareu moltes hores al costat de la fotògrafa o fotògraf del vostre casament? Heu d’escollir un professional amb el que hi tingueu feeling i que no us sentiu incòmodes davant la seva càmera.

I què dir-vos del viatge i tot el que ens transmeten Ganesha… us heu d’enamorar del vostre viatge ja que serà un record únic. No feu el viatge, que ha fet el vostre amic, feu el viatge de la vostra vida!

WEDDING KIT

Aquesta edició vam regalar a totes les parelles una bossa de tela del #gironaweddingbreakfast amb el Wedding Kit a dins: La revista Casar-se a Catalunya, un planner per orgnaitzar el seu casament amb un timming, macarons fets her Hayati Bakery, un topper de fusta amb el seu nom fet per Ingenerum, informació dels col.laboradors, etc.

Col·laboradors de la quarta edició del Girona Wedding Breakfast:

Animació i photocall
Click Box

Aperitius. food trucks i pastisseria
Linda Limón
OhMamapastisseria
The Hayati Bakery
La Xurroneta
La Llaminera

Complements i joieria
Mr Pajaritus
Joieria Bosch

Música en viu
Tu Música Events

Decoració i floristeria
Flors la Guarda
Light & Wood
Wood&Love

Fotografia i Vídeo
Photografeel
Lluís Claret

Invitacions i detalls de casament
Estàs Convidat
La Maison du Savon

Revistes
Casar-se a Catalunya

Vestits
Rosa Clarà

Viatges
Ganesha

Wedding Planner
Silvia&More
Estàs Convidat

Aquest és el video que ens va fer Lluís Claret

I aquí teniu les fotografies que va fer PhotografeelVeniu al Girona Wedding Breakfast
Us esperem el 26 d'Octubre a les 10 del matí a Masia Can Dansa!