Girona Wedding Breakfast - Febrer 2017

Primera edició del Girona Wedding Breakfast

Un esdeveniment personalitzat a Girona per a núvies? Sílvia&More i Estàs Convidat, ho vam fer realitat!

Fa uns mesos, durant una visita a una fira nupcial a Barcelona, vam arribar a la conclusió que tots els esdeveniments per a parelles, núvies i fins i tot per a professionals del sector dels casaments es duien a terme a Barcelona.

I no és que estigui malament, per descomptat… Però nosaltres, que som unes enamorades de Girona, no enteníem per què aquí no es feia res a l’altura dels esdeveniments de Barcelona relacionat amb aquest sector. I així va ser com ens vam plantejar el repte: I si ho fem nosaltres? Per què no organitzem un esdeveniment, per a núvies, totalment personalitzat?

Teníem clar que no volíem organitzar una fira. El que sí que volíem era crear un esdeveniment especial on oferir, a les núvies i/o parelles assistents, un espai en el qual poder resoldre els principals dubtes respecte a l’organització del seu casament.

Volíem fer-ho d’una manera molt distesa, de la mateixa manera que duem a terme les nostres reunions amb les parelles, asseguts i gaudint d’un cafè. I el nom no podia ser un altre que, Girona Wedding Breakfast.

El que més ens preocupava era aconseguir un espai singular, amb molta personalitat i que creés empatia amb el concepte de “casaments personalitzats”.

Vam decidim explicar-ho a Cèlia i Marc, de Antic & Chic, si els agradava la idea que el Girona Wedding Breakfast es dugués a terme en el seu taller showroom. Entrar a Antic & Chic és quedar-se amb la “boca oberta”… i al moment que ens van dir que sí, per a nosaltres va sonar com el “sí vull” de les nostres parelles.

El primer Girona Wedding Breakfast el vam celebrar el 4 de febrer de 2017 i va anar així de bé..!

Cal dir que el #gironaweddingbreakfast no hauria estat possible sense els col·laboradors tan genials que van apostar per nosaltres en aquesta edició.

Arrels Produccions es va encarregar de les fotos i del vídeo.

Cymbeline Girona, ens va cedir un vestit de la seva col·lecció per exposar-ho.

Light & Wood, va il·luminar el GWB amb la calidesa de les seves lletres de fusta.

El Raconet Dolç, va regalar a les assistents un cake pop i va fer unes inicials de galetes, precioses i boníssimes.

Tu Musica Events, ens emocionava cada vegada que tocaven alguna melodia durant l’esdeveniment.

Ganesha Travel, van deixar constància perquè són tan bons agents de viatges, ho han viscut i a través de la seva experiència, assessoren personalment als seus clients.

Massinis, ens va delectar amb els seus dolços i el seu pastís.

Palau Càtering, va posar la nota salada oferint aperitiu en forma de piruleta per a l’esdeveniment.

Linda, que ens va posar el toc vintage oferint-nos els seus sucs.

Maria Fort, no va deixar indiferent a ningú. Els seus tocats són únics i preciosos i la seva simpatia totalment contagiosa.

Lilart, ens va cedir diferents rams de núvia, perquè aquestes poguessin veure “in situ” la infinitat de possibilitats que tenen.

Uohop, va cedir unes corones de flors preservades, per a núvies bohèmies.

I els col·laboradors que van oferir descomptes o altre tipus de regals per a les assistents que els contractin per al seu esdeveniment: La Xurroneta, Mas el Martí, Jardins El Roquer, Nummulit Jewels.

Gràcies a tots!Veniu al Girona Wedding Breakfast
Us esperem el 26 d'Octubre a les 10 del matí a Masia Can Dansa!