El Monestir Sant Salvi acull la cinquena edició del Girona Wedding Breakfast

La pròxima edició del Girona Wedding Breakfast se celebrarà en un espai que no deixa indiferent a ningú. Darrere cada porta et trobes un espai més espectacular que l’anterior. Darrere cada finestra una fotografia incomparable de l’entorn. Ens acompanyeu a descobrir-lo una mica més?

El Monestir de Sant Salvi, és un convent franciscà recentment restaurat, que data de l’any 1282. Està ubicat en un turó als peus del Montseny i aquest incomparable entorn farà que el vostre casament sigui inoblidable.

Com és casar-se al Monestir?

Situat a 600 metres d’altitud a la serralada de les Guilleries i el parc natural del Montseny al davant, aquesta construcció esdevé un lloc únic i exclusiu per la celebració d’un Casament a partir de 60 convidats i amb una capacitat màxima de 200.

A més a més, disposa d’habitacions i allotjaments amb una capacitat de fins a 26 persones.

Ofereix tots els serveis necessaris per a celebracions i disposa de piscina amb hidromassatge, wifi, zona chill-out, bar, sala d’estar, sales polivalents, pàrquing, habitacions tipus suite, apartaments rurals, grans espais exteriors…

La zona enjardinada té uns 2000m2 de superfície i piscina amb jacuzzi, tot repartit en diferents parterres a diferents alçades que ofereixen, a banda d’unes vistes incomparables, la possibilitat de ser aquell indret especial on fer una cerimònia o un còctel.

La sala polivalent rep aquest nom per la possibilitat de ser la designada pel fi de festa amb discoteca i zona chill-out.

I la Joia de la corona el saló Església amb espai per uns 180 convidats asseguts amb taules rodones i fins a 200 amb taules imperial.

També disposa de cuina professional per l’ús dels càterings adjacent al saló i corredor de serveis amb guarda-roba i banys.

Voleu més informació del Monestir Sant Salvi?

Si us heu quedat amb ganes de saber més sobre aquest màgic espai, us esperem el pròxim 3 de novembre a les 10h al Monestir Sant Salvi.

Les places per assistir al Girona Wedding Breakfast són limitades. No us quedeu sense la vostra, reserveu-la aquí.Veniu al Girona Wedding Breakfast
Us esperem el 26 d'Octubre a les 10 del matí a Masia Can Dansa!