El Monestir Sant Salvi acull la cinquena edició del Girona Wedding Breakfast

La pròxima edició del Girona Wedding Breakfast se celebrarà en un espai que no deixa indiferent a ningú. Darrere cada porta et trobes un espai més espectacular que l’anterior. Darrere cada finestra una fotografia incomparable de l’entorn. Ens acompanyeu a descobrir-lo una mica més?

El Monestir de Sant Salvi, és un convent franciscà recentment restaurat, que data de l’any 1282. Està ubicat en un turó als peus del Montseny i aquest incomparable entorn farà que el vostre casament sigui inoblidable.

Com és casar-se al Monestir?

Situat a 600 metres d’altitud a la serralada de les Guilleries i el parc natural del Montseny al davant, aquesta construcció esdevé un lloc únic i exclusiu per la celebració d’un Casament a partir de 60 convidats i amb una capacitat màxima de 200.

A més a més, disposa d’habitacions i allotjaments amb una capacitat de fins a 26 persones.

Ofereix tots els serveis necessaris per a celebracions i disposa de piscina amb hidromassatge, wifi, zona chill-out, bar, sala d’estar, sales polivalents, pàrquing, habitacions tipus suite, apartaments rurals, grans espais exteriors…

La zona enjardinada té uns 2000m2 de superfície i piscina amb jacuzzi, tot repartit en diferents parterres a diferents alçades que ofereixen, a banda d’unes vistes incomparables, la possibilitat de ser aquell indret especial on fer una cerimònia o un còctel.

La sala polivalent rep aquest nom per la possibilitat de ser la designada pel fi de festa amb discoteca i zona chill-out.

I la Joia de la corona el saló Església amb espai per uns 180 convidats asseguts amb taules rodones i fins a 200 amb taules imperial.

També disposa de cuina professional per l’ús dels càterings adjacent al saló i corredor de serveis amb guarda-roba i banys.

Voleu més informació del Monestir Sant Salvi?

Si us heu quedat amb ganes de saber més sobre aquest màgic espai, us esperem el pròxim 3 de novembre a les 10h al Monestir Sant Salvi.

Les places per assistir al Girona Wedding Breakfast són limitades. No us quedeu sense la vostra, reserveu-la aquí.This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for gironaweddingbreakfast needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 31, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Veniu al Girona Wedding Breakfast
Us esperem el 26 d'Octubre a les 10 del matí a Masia Can Dansa!