Cinquena edició del Girona Wedding Breakfast

El passat 3 de novembre vam celebrar la cinquena edició del #gironaweddingbreakfast a 600 metres d’altitud. El lloc escollit va ser el Monestir Sant Salvi, al bell mig de la serralada de les Guilleries.

La joia del monestir és el saló església, on vam reunir més de 15 parelles i 20 professionals per començar a donar forma als casaments del 2019.

L’esdeveniment va començar amb l’assessoria a les parelles sobre com organitzar el seu casament i va continuar amb la xerrada de Ganesha Travel sobre el viatge de noces.

Novetats del #gironaweddingbreakfast

Com a novetat, aquesta edició les parelles van poder fer un taller d’invitacions de casament amb Estàs Convidat i van sortir idees molt i molt boniques! Durant el taller les parelles van poder escollir diferents dissenys, cartolines i elements decoratius per donar forma a les seves invitacions.

Restaurant Quatre Vents 3.0 va preparar una degustació d’aperitius per a totes les parelles assistents i amb Cervesa Artesana Graner vam poder fer un tast de cervesa artesana.

L’estrella de la taula dolça va ser el pastis d’Hayati Bakery acompanyat amb els cupcakes d’Oh Mama Pastisseria i els macarons de La Llaminera.

També vam contar amb la dissenyadora de vestits de núvia Laura Vila, els trajes per nuvis de Tracció i les corones i rams de flor preservada de A Flor de Pell.

WEDDING KIT

Aquesta edició vam tornar a regalar a totes les parelles la bossa de tela del #gironaweddingbreakfast. El Wedding Kit d’aquesta edició contenia un planner perquè les parelles puguin organitzar el seu casament, la revista Casar-se a Catalunya, galetes personalitzades fetes per La Llaminera, un detall de Llum de Lluna, un detall de Maison du Sabon i informació de tots els col.laboradors.

Col·laboradors de la cinquena edició del Girona Wedding Breakfast:

Animació i photocall
Click Box

Aperitius. food trucks i pastisseria
Restaurant Quatre Vents 3.0
Linda Limón
Oh Mama Pastisseria
The Hayati Bakery
La Xurroneta
Cervesa Artesana Graner
La Llaminera

Complements i joieria
Mr Pajaritus
Joieria Bosch
A Flor de Pell

Música en viu
Anna i Santi

Decoració, floristeria, mobiliari i parament
Abèlia i Mel
Light & Wood
Grup Pous

Fotografia i Vídeo
Photografeel
Cotó Films

Invitacions i detalls de casament
Estàs Convidat
La Maison du Savon
Llum de Lluna

Revistes
Casar-se a Catalunya

Vestits i trajes
Rosa Clarà
Laura Vila Atelier
Tracció

Viatges
Ganesha Travel

Wedding Planner
Silvia&More
Estàs Convidat

Aquí teniu les fotografies que va fer PhotografeelVeniu al Girona Wedding Breakfast
Us esperem el 26 d'Octubre a les 10 del matí a Masia Can Dansa!