Veniu al #gironaweddingbreakfast

T’esperem el dia 3 de novembre a les 10 del matí al Monestir Sant Salvi, a Arbucies. L’esdeveniment té un cost de 5€ per parella i el taller per fer-vos les vostres invitacions 30€.

Sisplau, deixa’ns les teves dades i t’enviarem tota la informació necessària per passar un matí genial començant a organitzar el teu casament.

* indicates required
/ / ( dd / mm / yyyy )
Amb qui vindràs? *
Vols participar al taller d'invitacions? *
Quins d'aquests proveidors teniu contractats?

Des del GWB utilitzarem la informació que ens acabes de proporcionar per enviar únicament informació sobre l'esdeveniment al que vols assistir. Confirma explícitament que ens dones permís per enviar-te informació a través de la següent casella:

Podrás canviar d'opinió en qualsevol moment fent clic a l'enllaç "No vull rebre més correus" que hi ha al peu de pàgina de qualsevol correu electrònic que rebras per part nostra o contactant-nos en hola@gironaweddingbreakfast.com.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Veniu al Girona Wedding Breakfast
3 de novembre de 2018 al Monestir Sant Salvi