Veniu al #gironaweddingbreakfast

Voleu viure el Girona Wedding Breakfast?

Sisplau, ompliu el formulari i deixeu-nos les vostres dades. Us enviarem tota la informació necessària per passar un matí genial començant a organitzar el vostre casament.

El Girona Wedding Breakfast te un cost de 6€ per parella i si voleu fer el taller d’invitacions de casament DIY 56€.

L’ esdeveniment és per parelles que s’han compromès o tenen intenció de fer-ho i que no tinguin més de 3 professionals contractats (entre ells Wedding Planner).

* indicates required
/ / ( dd / mm / yyyy )
Amb qui vindràs? *
Vols participar al taller d'invitacions? *
Quins d'aquests proveidors teniu contractats?

Des del GWB utilitzarem la informació que ens acabes de proporcionar per enviar únicament informació sobre l'esdeveniment al que vols assistir. Confirma explícitament que ens dones permís per enviar-te informació a través de la següent casella:

Podrás canviar d'opinió en qualsevol moment fent clic a l'enllaç "No vull rebre més correus" que hi ha al peu de pàgina de qualsevol correu electrònic que rebras per part nostra o contactant-nos en hola@gironaweddingbreakfast.com.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Veniu al Girona Wedding Breakfast
9 de març de 2019 a l'Hotel Can Xiquet